Ψευδοροφες

Ψευδοροφες και ειδη ψευδοροφων εσωτερικων και εξωτερικων χωρων.

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

 

Ψευδοροφές

Εγκατασταση ψευδοροφης για τη διακοσμηση και τη διαμορφωση του οικιακου και του εργασιακου σας χωρου.

 

ΑΠΛΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Είναι ομοεπίπεδες οροφές μεταλλικού σκελετού στις οποίες ανάλογα με τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται,εφαρμόζεται η κατάλληλη σανίδα και ο οπλισμός αυτής. Στους εσωτερικούς χώρους εφαρμόζεται απλή γυψοσανίδα με εξαίρεση τα μπάνια και τα σημεία με αυξημένη υγρασία, όπου εφαρμόζεται άνθυγρη γυψοσανίδα αρμολογημένη με άνθυγρο στόκο.

Στους εξωτερικούς χώρους, εφαρμόζεται ινοσανίδα οπλισμένη με πλέγμα και τσιμεντοειδές επίχρησμα.Σε περιοχές όπου επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα και πολύ υψηλά επίπεδα υγρασίας εφαρμόζεται, τσιμεντοσανίδα οπλισμένη όπως ακριβώς και η ινοσανίδα. Επιπρόσθέτα μπόρουμε ως μία επιπλέον προστασία της επιφάνειας, σαν τελικό επίχρησμα να εφαρμόσουμε ελαστικό υδροανθεκτικό σοβά σε έγχρωμο ή λευκό χρωματισμό. Τέλος όλες οι οροφές γίνονται επισκέψιμες σε σημεία με την τοποθέτηση θυρίδων επισκεψιμότητας.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Είναι οροφές διάτρητης γυψοσανίδας για τη βελτίωση της ακουστικής ενός χώρου. Η πίσω όψη των γυψοσανίδων αυτών, είναι επενδυμένη με ειδικό ακουστικό φίλτρο μαύρου η λευκού χρώματος για την βελτίωση της ηχοαπορροφητικής ικανότητας της οροφής. Πάνω από την ψευδοροφή υπάρχει χώρος διαθέσιμος για την τοποθέτηση ορυκτοβάμβακα που συμβάλλει στα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Αυτό είναι το βασικό και σύνηθες σύστημα ακουστικής οροφής. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα ακουστικά συστήματα οροφής που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του εκάστοτε χώρου.    Knauf

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Είναι οροφές που παρέχουν πυροπροστασία με δυο τρόπους. Πρώτον, την ανεξάρτητη πυροπροστασία όταν δεν λαμβάνεται υπόψιν η βασική οροφή και δεύτερον, πυροπροστασία σε συνδυασμό με τη βασική οροφή όταν εντάσσεται και αυτή σε κατηγορία πυροπροστασίας.

Το βασικό και σύνηθες σύστημα είναι απλός μεταλλικός σκελετός ανάρτησης με διπλή πυράντοχη γυψοσανίδα και πετροβάμβακα στο εσωτερικό της οροφής.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα πυράντοχα συστήματα οροφής που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του εκάστοτε χώρου.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Είναι οροφές οι οποίες προσφέρουν ελευθερία αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών συνθέσεων που εντυπωσιάζουν και δίνουν ταυτότητα στον χώρο.

Οι οροφές αυτές μπορεί να περιέχουν συστήματα κρυφών φωτισμών, σκαλοπάτια, κορνίζες, θόλους, σταυροθόλια, καμπύλες γραμμές, γεωμετρικά σχήματα καθώς και συνδυασμό πολλών συστημάτων και επιπέδων οροφής σε μία.

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Είναι οροφές που μας επιτρέπουν την επισκεψιμότητα τους σε όλο το μήκος και το πλάτος τους. Τέτοιες οροφές είναι οι οροφές ορυκτών ινών, μεταλλικών πλακών σε εμφανές και κρυφό σύστημα, μεταλλικών λωρίδων κλπ.

Οι επισκέψιμες οροφές με πλάκες επενδυμένες με αντιμικροβιακή βινυλική ταπετσαρία εφαρμόζονται σε νοσοκομεία, χειρουργεία, κουζίνες εστιατορίων, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής κλπ, καθώς πληρούν όλες τις υγεινομικές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.

Ενώ, οι επισκέψιμες οροφές μεταλλικών πλακών, εφαρμόζονται από μικρά γραφεία εώς και μεγάλα κρουζιερόπλοια.

Οι σειρές πλακών οροφής ανάμεσα σε αναρίθμητες προτάσεις, καλύπτουν απόλυτα κάθε περιβάλλοντα χώρο και χρήση, την αισθητική και την διαμόρφωση οποιουδήποτε σχεδίου, καθώς και κάθε τεχνική προδιαγραφή.

 

 

platis cube µa___ 2 µ____ (1)!!!!!

 

Διακοσμητική ψευδοροφή σαλονιού οικίας από γυψοσανίδα

Ψευδοροφή από γυψοσανίδα με κρυφό φωτισμό

Διπλός κρυφός φωτισμός και σπότ σε οροφή

Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό

Δίπατη ψευδοροφή από γυψοσανίδα σε κρεβατοκάμαρα - κρυφός φωτισμός δωματίου

Ψευδοροφή γυψοσανίδας νυχτερινός ουρανός σε κρεβατοκάμαρα

Οροφή με περιμετρικό κρυφό φωτισμό

Στρογγυλός γύψινος θόλος με φωτισμό οπτικών ινών

Διακοσμητική ψευδοροφή γυψοσανίδας με λοξά κούτελα σε διάδρομο οικίας

Διακοσμητική ψευδοροφή γυψοσανίδας με κρυφό φωτισμό σε κρεβατοκάμαρα

Κρυφός φωτισμός οροφής κρεβατοκάμαρας

Θόλος με κρυφό φωτισμό σε κρεβατοκάμαρα

Κατασκευή κρυφού φωτισμού σε οροφή υπνοδωματίου

Γύψινος θόλος οβάλ με κρυφό φωτισμό σε ψευδοροφή γυψοσανίδας

Ψευδοροφή γυψοσανίδας με ταπετσαρία

Ελαστική ψευδοροφή φωτοδιαμπερής σε δωμάτιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *