Τσιμεντοσανίδες

 

ΠΑΤΗΣΤΕ  ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL outdoor

 

Τσιμεντοσανίδες,tsimentosanides,AQUAPANEL Outdoor,συστήματα δόμησης,τσιμεντοσανίδα,εξωτερικούς χώρους.

Εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ;

Η τσιμεντοσανίδα είναι ένα επίπεδο δομικό στοιχείο  το οποίο αποτελείται από τσιμέντο και διάφορα αδρανή πρόσμικτα. (τσιμεντοσανίδες – Γυψοκατασκευές.gr – AQUAPANEL)Είναι οπλισμένη και στις δύο επιφάνειες με ειδικό υαλόπλεγμα υψηλής αντιαλκαλικής προστασίας. Το υλικό της τσιμεντοσανίδας θεωρείται άκαυστο και δεν περιέχει οργανικά πρόσμικτα όπως ξύλο ή χαρτί που είναι ευαίσθητα σε συνθήκες υγρασίας και μπορούν να οδηγήσουν στο σάπισμα ή φούσκωμα του υλικού.

Τα συστήματα δόμησης με τσιμεντοσανίδα AQUAPANEL Outdoor προσφέρουν μια πιστοποιημένη εναλλακτική πρόταση στη συμβατική μέθοδο κατασκευής με τούβλα για τους εξωτερικούς χώρους.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΦΟΡΤΙΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟ Η ΟΡΟΦΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑΣ;

Φυσικά και μπορείτε! Για φορτία εώς 25 κιλά, μπορούμε με ένα απλό κατσαβίδι χειρός να βιδώσουμε μία η και παραπάνω βίδες απευθείας πάνω στη γυψοσανίδα. Με τη χρήση των κατάλληλων βυσμάτων σε συνδιασμό με την κατάλληλη προεργασία υποδομης του χωρίσματος ή της οροφής, μπορούμε να αναρτήσουμε φορτία που ξεπερνούν τα 125κιλά ανα τμ.

Σχετικό άρθρο για την ανάρτηση φορτίων θα βρείτε ΕΔΩ.

ΠΩΣ ΒΑΦΕΤΑΙ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑ;

Η τσιμεντοσανίδα βάφεται όπως ακριβώς και οι τοιχοί που ξέραμε ως σήμερα. Εναλλακτικά σαν τελικό επίχρησμα εφαρμόζουμε ελαστικό υδροανθεκτικό σοβά σε λευκό η οποιοδήποτε άλλο χρωματισμό.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

Τα συστήματα εξωτερικής δόμησης με τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL θέτουν νέα δεδομένα στο σχεδιασμό και την κατασκευή κτηρίων.
Αναπτύσσονται από την εταιρία Knauf USG Systems και παρέχουν σε αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και ιδιώτες μιας υψηλής ποιότητας εναλλακτική μέθοδο κατασκευής, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως η κατασκευή τοιχοποιίας από πλινθοδομή. Η τσιμεντοσανίδα AQUAPANEL Outdoor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλα συστήματα τοιχοποιίας, εξωτερικών οροφών, ανακατασκευής προσόψεων και άλλων ειδικών εξωτερικών εφαρμογών.
Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ξηράς δόμησης, όντας παράλληλα ένα εξαιρετικά στιβαρό δομικό υλικό. Αποτελεί ένα σταθερό υπόβαθρο, ικανό να αντιστέκεται στα ακραία καιρικά φαινόμενα του αέρα, του χιονιού και της βροχής. Οι τσιμεντοσανίδες AQUAPANEL Outdoor συνοδεύονται από μια πλήρη σειρά πιστοποιημένων παρελκόμενων υλικών τα οποία φροντίζουν για την τελειότητα του συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *