Ποιοι Είμαστε

Κωνσταντίνος Πλατής  & Συνεργάτες  

Εφαρμοστής συστημάτων ξηράς δόμησης

 

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την εφαρμογή συστημάτων ξηράς δόμησης σε οποιοδήποτε εργασιακό ή ιδιωτικό χώρο.

Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει από ιδιωτικά έργα και κατοικίες, ως και ξενοδοχεία, εταιρείες, καταστήματα λιανικής, τεχνικά γραφεία , Super Market κλπ.

Ως επισφράγηση της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε και ως μια επιπλέον απόδειξη της υψηλής ποιότητας των υλικών και των υπηρεσιών που σας παρέχουμε , προσκομούμε μαζί με το τιμολόγιο και Γραπτή Εγγύηση Κατασκευών.

 

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε πάνω στην εφαρμογή των συστημάτων ξηράς δόμησης είναι μεγάλη και μας οδηγεί στην επίτευξη κάθε κατασκευαστικού στόχου.

Παράλληλα, παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της τεχνολογίας και των συστημάτων που εφαρμόζουμε ώστε να παρέχουμε πάντα τις πιο σύγχρονες ιδέες και λύσεις.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και πιστοποιημένα υλικά στα έργα που αναλαμβάνουμε.

Τηρούμε πάντα το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και το κοστολόγιο που σας γνωστοποιούμε από την αρχή του

Στόχος μας είναι οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και όχι το εφήμερο κέρδος.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Έχουμε παρακολουθήσει όλα τα σχετικά σεμινάρια στα κέντρα εκπαίδευσης της knauf στην ‘Αμφιλοχία κατοχυρώνοντας εγγράφως την επίσημη πιστοποίηση της.

 

 

Είμαστε στη διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κατασκευές στο χώρο σας σύμφωνα πάντα με τις δικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Επιπρόσθετα σας αναφέρουμε ότι συνεργαζόμαστε με συνεργεία όλων των ειδικοτήτων που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε κατασκευαστική σας ανάγκη και επιθυμία.

Ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία μαζί σας και δεσμευόμαστε να σας κάνουμε άλλον έναν από τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

 

Υπεύθυνη – Οικονομική – Εγγυημένη εργασία